Gästbok

Hej, jag reciterar ikväll Förklädd gud, i S:ta Helenakyrkan i Sövde. Jag minns starkt vårt gemensamma framförande i Nora kyrka, med Marie Nordenmalm som dirigent, och med min vän Björn J:son Lindh vid flygeln. Tack för den upplevelsen. Skön sommar.

Av: Leif Olsson, Götene Västergötland den 9 June 2019 kl. 10:36

Hej Lena,
För många år sedan avnjöt vår familj en underbar julkonsert med Musica Vitae via svt. Och fick en otroligt stark, fin upplevelse av din Ave Maria. Min älskade make har nu efter lång tids svår sjukdom gått bort. Han föreslog att vi under begravningsakten på Skogskyrkogården skulle leta efter och få höra den igen. Vi har nu fått tag i dvn´n och fört över den till skiva, och skall spela den igen den 18 november i Skogskapellet. Inför risken att inte få tag i din version har jag/vi hört andra versioner - men slutligen har vi nu den rätta - din, som är den underbaraste ! Jag och mina barn är lyckliga över det - mitt i stor sorg !
Varma hälsningar
Taimi Borg
info@taimiborg.se
www.taimiborg.se

Av: Taimi Borg, Stockholm den 12 November 2014 kl. 15:22

Vi har i kväll varit och njutit av föreställningen "Villande mo" i Karlskrona och tyckte att det var en fantastisk föreställning. Jag njöt givetvis mycket av din sång eftersom jag också är sångerska. Tack för att vi fick höra lite opera också. Aidas aria Ritorna Vincitor med dragspel och gitarr var härlig. Tack!
Hälsningar
Monika

Av: Monika Janner, Jag bor i Holmsjö norr om Karlskrona. den 29 October 2013 kl. 21:30

Hej Lena,
kul att ses; det var en riklig föreställning.
Träffade Mariann efter föreställningen
som berättade du hade funnit min (bortappade)
mobil. Så bra!
Ringer dig i morgon,
Hälsar Torkel

Av: Torkel Blomkvist 08 4060088, torkel.blomkvist@telia.com den 13 February 2013 kl. 22:36

Skriv i gästboken »

[12 3 4    »